FJALË

Fjalor Shqip

Nor m.sh.zool. - Shpend uji shtegtar, i madh sa një pulë, me këmbë të shkurtra, që zhytet me shkathtësi në ujë dhe është i shpejtë në fluturim. Nor i bardhë si bora.