FJALË

Fjalor Shqip

'ORGANIZUESE f.

  1. Fem. e ORGANIZUES,~ I. Partia organizuesja dhe frymëzuesja e të gjitha fitoreve të popullit tonë.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht dhe gjermanisht online me mësues profesionistë. Smart Center, me 12 vite përvojë, ua mundëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë suaj.

Mëso më shumë →