FJALË

Fjalor Shqip

PËLQEHEM vetv.

  • 1. kryes. Pëlqej dikë dhe ai më pëlqen mua. Ata u pëlqyen, pastaj u martuan.
  • 2. Pës. e PËLQEJ. Pëlqehet nga të gjithë.