FJALË

Fjalor Shqip

PËLQIM m.

  • 1. Veprimi sipas kuptimeve të foljeve PËLQEJ, PËLQEHEM.
  • 2. Të qenit i një mendje për diçka, miratim, pranim. Me pëlqimin e kolektivit. Pa pëlqimin tim. Dha pëlqimin e vet. Dua pëlqimin tuaj.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht dhe gjermanisht online me mësues profesionistë. Smart Center, me 12 vite përvojë, ua mundëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë suaj.

Mëso më shumë →