FJALË

Fjalor Shqip

PALLOHEM vetv.

  • 1. thjeshtligj. Ha shumë, ha si i babëzitur, shqepem së ngrëni. U pallua mirë në drekë.
  • 2. Pës. e PALLOJ.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →