FJALË

Fjalor Shqip

PALLOSH mb. bised.

  • 1. Që ka trup të gjatë e të shëndoshë, me shpatulla të gjera e të mbushura, trupmadh. Djalë pallosh.
  • 2. fig. Që ka shpirt të mirë e të çiltër; i padjallëzuar e pak si leshko. Ishte pallosh burrë.
  • 3. mospërf. I trashë nga mendja.
  • 4. Përd. em. sipas kuptimeve të mbiemrit.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →