FJALË

Fjalor Shqip

PALOK m.

  1. Varg fiqsh të çarë e të shkuar palë-palë në pe për t'u tharë.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →