FJALË

Fjalor Shqip

PARABIMË f. bujq.

  • Bimë paraardhëse. Parabimë bishtajore (prashitëse). E përdorin si parabimë.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →