FJALË

Fjalor Shqip

PARIMISHT ndajf.

  • Nga ana e një parimi, nga ana parimore, si parim; në parim; në mënyrë parimore, duke iu përmbajtur një parimi. Parimisht e pranon. E ka gabim parimisht. E sheh çështjen parimisht. Vepron parimisht.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →