FJALË

Fjalor Shqip

PESHKIM m.

  • 1. Veprimi sipas kuptimeve të foljeve PESHKOJ, PESHKOHET. Peshkimi i qefullit (i troftës, i sardeles). Anije (rrjetë) peshkimi. Velat e peshkimit. Rregullorja e peshkimit. Ndërmarrja e peshkimit. Brigadë peshkimi. Merret me peshkim.
  • 2. Mënyra se si zihet peshku. Peshkim me grep (me rrjetë). Peshkim nën ujë (i nënujshëm).

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →