FJALË

Fjalor Shqip

PLOTPJESËTIM m. mat.

Veprimi sipas kuptimeve të foljeve PLOTPJESËTOJ, PLOTPJESËTOHET. Plotpjesëtimi me nëntë (me dy, me tre...).

Shtëpia e Librit - Librari Online

Shtepia e Librit është libraria më e madhe online e librit shqip, themeluar në vitin 2007, ku mund të gjeni dhe blini mbi 6 mijë tituj librash.

Vizito faqen →