FJALË

Fjalor Shqip

PLOTPJESËTUES m. mat.

Numri që e pjesëton një tjetër pa lënë mbetje. Plotpjesëtuesi i numrit 72.

Shtëpia e Librit - Librari Online

Shtepia e Librit është libraria më e madhe online e librit shqip, themeluar në vitin 2007, ku mund të gjeni dhe blini mbi 6 mijë tituj librash.

Vizito faqen →