FJALË

Fjalor Shqip

Portugalia -

  1. shtet i ndodhur në pjesën jug-perëndimore të Evropës, me dalje në Oqeanin Atlantik dhe kufizohet vetëm me Spanjën
    Kryeqytet i Potugalisë është Lisbona.
SHQIPFUL