FJALË

Fjalor Shqip

PUNËBARDHË mb. bised.

I lumtur, fatmirë, i uruar; kund. punëzi. Njeri punëbardhë.

Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →