FJALË

Fjalor Shqip

PUNËBUKUR mb. poet.

1. Që është punëtor e bën punë të mirë, që nxjerr punë të pastër, që punon bukur e me merak. Vashë (nuse) punëbukur. Mjeshtër punëbukur.

2. Përd. em. sipas kuptimit të mbiemrit.

Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →