FJALË

Fjalor Shqip

PUNËLUMË mb.

1. Që nuk i kryen mirë punët, që i bën punët shkel e shko.

2. Përd. em. sipas kuptimit të mbiemrit. Fjalëshumi - punëlumi. fj.u.

Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →