FJALË

Fjalor Shqip

PUNËMBARUAR mb.

1. Që të mbaron punë, që e kryen mirë e deri në fund punën a detyrën që i ngarkohet. Është punëmbaruar.

2. Përd. em. sipas kuptimit të mbiemrit. Fjalështruari - punëmbaruari. fj.u.

Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →