FJALË

Fjalor Shqip

PUNËPADUKUR mb.

1. Që nuk i duket puna, që nuk i ka duk puna. Grua punëpadukur.

2. Përd. em. sipas kuptimit të mbiemrit.

Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →