FJALË

Fjalor Shqip

PUNËRRYESHËM mb.

Që i bën punët me ngadalë e me zor; që mundohet shumë kur bën një punë.

Shtëpia e Librit - Librari Online

Shtepia e Librit është libraria më e madhe online e librit shqip, themeluar në vitin 2007, ku mund të gjeni dhe blini mbi 6 mijë tituj librash.

Vizito faqen →