FJALË

Fjalor Shqip

PUNËSHTRUAR mb.

1. Që i bën punët mirë, shtruar e me kujdes, që nuk ngutet në punë. Djalë (vajzë, grua) punështruar.

2. Përd. em. sipas kuptimit të mbiemrit. Punështruari - i uruari (i lëvduari). fj. u.

Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →