FJALË

Fjalor Shqip

SHAMIZEZË mb.

  • Që ka vënë në kokë një shami të zezë në shenjë zie (për gratë). Nënat (gratë) shamizeza.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →