FJALË

Fjalor Shqip

SHATËTAR m. vjet.

Punëtor stinor i bujqësisë, që prashiste me shat arat me misër, bostanet etj. Punonin si shatëtarë.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →