FJALË

Fjalor Shqip

SHEFTELI f. bot.

  • Një lloj pjeshke, që i bën kokrrat të vogla; kokrra e kësaj peme. Shefteli çahje (mishje).

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →