FJALË

Fjalor Shqip

SHKABË f. zool.

  • 1. Shpend i madh grabitqar me ngjyrë të përhime në të kuqërremtë, me qafë të zhveshur, me sqep të kthyer e me kthetra të forta, që ushqehet më tepër me kafshë të ngordhura. Fole shkabe. E hëngrën shkabat.
  • 2. Shqiponjë.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →