FJALË

Fjalor Shqip

SHKADHESË f.

  • Vend i mbushur me dhe për të mbjellë diçka; brezare me dhe të hedhur.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht dhe gjermanisht online me mësues profesionistë. Smart Center, me 12 vite përvojë, ua mundëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë suaj.

Mëso më shumë →