FJALË

Fjalor Shqip

SHKADHITJE f. bujq.

  • Veprimi sipas kuptimeve të foljes SHKADHIT. Shkadhitja e ullinjve.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →