FJALË

Fjalor Shqip

SHKAKËSOR mb. filoz.

  • Që shpreh lidhjen objektive, të domosdoshme ndërmjet shkakut dhe pasojës. Lidhje (varësi) shkakësore. Kushtëzim shkakësor.
Shtëpia e Librit - Librari Online

Shtepia e Librit është libraria më e madhe online e librit shqip, themeluar në vitin 2007, ku mund të gjeni dhe blini mbi 6 mijë tituj librash.

Vizito faqen →