FJALË

Fjalor Shqip

SHKAKTOJ kal.

  • Bëhem shkak që të ndodhë, të shfaqet a të lindë diçka, jap shkak për diçka; krijoj, ngjall, sjell. Shkakton rrëmujë (shamatë, grindje). Shkakton turbullira (kokëçarje, telashe, pakënaqësi). Shkaktoi habi. Shkakton rënien e prodhimit. I shkaktuam armikut humbje të rënda. Shkakton përmbytje.
Shtëpia e Librit - Librari Online

Shtepia e Librit është libraria më e madhe online e librit shqip, themeluar në vitin 2007, ku mund të gjeni dhe blini mbi 6 mijë tituj librash.

Vizito faqen →