FJALË

Fjalor Shqip

SHKALË f.

  1. Pengesë në një punë; shkaku a arsyeja që pengon një punë. Ka një shkalë që nuk vjen. E gjeti edhe ai një shkalë.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →