FJALË

Fjalor Shqip

SHKALARIS kal.

  • Shkel e shtyp grurin e regjur për të nxjerrë niseshtenë.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →