FJALË

Fjalor Shqip

SHKALAVESHUR mb. krahin.

  • 1. I shformuar, i shëmtuar, i përçudnuar, i prishur. Me fytyrë të shkalaveshur.
  • 2. I shkalafitur. Drurë të shkalaveshur.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →