FJALË

Fjalor Shqip

SHKALITEM vetv.

  • Shkrehem, dobësohem, ligështohem, flashkem.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →