FJALË

Fjalor Shqip

SHKALITJE f. tek.

  • Veprimi sipas kuptimeve të foljeve SHKALIT III, SHKALITET.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →