FJALË

Fjalor Shqip

SHKALLËZ f.

  • 1. Shkallare. Shkallëza e parë (e fundit).
  • 2. zvog. e SHKALL/Ë,~A. Shkallëz prej hekuri.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →