FJALË

Fjalor Shqip

SHKALLAQ mb. mospërf.

  • 1. I shkalluar; budalla.
  • 2. Përd. em. sipas kuptimit të mbiemrit. Shkallaqit i lëshojnë rrugë.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →