FJALË

Fjalor Shqip

SHKALLMIM m.

  • Veprimi sipas kuptimeve të foljeve SHKALLMOJ, SHKALLMOHEM. Shkallmimi i shkëmbit. Shkallmimi i sistemit kolonial. Shkallmimi i botës së vjetër. Shkallmimi i zakoneve prapanike.
Shtëpia e Librit - Librari Online

Shtepia e Librit është libraria më e madhe online e librit shqip, themeluar në vitin 2007, ku mund të gjeni dhe blini mbi 6 mijë tituj librash.

Vizito faqen →