FJALË

Fjalor Shqip

SHKALLMUES mb.

  • 1. edhe fig. Shkatërrues, që prish krejt, që shemb nga themeli; që shkul nga vendi e bën copë-copë, që shkallmon.
  • 2. Përd. em. sipas kuptimit të mbiemrit (për njerëzit). Shkallmuesit e botës së vjetër.
Shtëpia e Librit - Librari Online

Shtepia e Librit është libraria më e madhe online e librit shqip, themeluar në vitin 2007, ku mund të gjeni dhe blini mbi 6 mijë tituj librash.

Vizito faqen →