FJALË

Fjalor Shqip

SHKALLOR mb. spec.

  • 1. Që bëhet me shkallë (me gradë). Matje shkallore matje me gradë.
  • 2. Që paraqitet i zvogëluar ose i zmadhuar sipas shkallës përkatëse në një hartë a në një vizatim. Shenja shkallore.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →