FJALË

Fjalor Shqip

SHKALLORE f.

  • Shkallare. Shkallore e mermertë. Katër shkallore më lart.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →