FJALË

Fjalor Shqip

SHKALLUAR mb.

  • 1. Që ka luajtur mendsh, i çmendur, i marrë.
  • 2. Përd. em. sipas kuptimit të mbiemrit. Flet si i shkalluar. U lëshua si i shkalluar. Të shkalluarit hapi rrugën!

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →