FJALË

Fjalor Shqip

SHKALUR mb.

  • 1. I shituar, i shuplakur (sipas besëtytnive).
  • 2. fig. I prishur nga mendtë, i shkalluar.
  • 3. shih SHKELUR (i,e) 3.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →