FJALË

Fjalor Shqip

SHKAPËRCEJ kal.

  • Kapërcej, kaloj. Shkapërcej hendekun. Shkapërcyem dy-tre male. Shkapërceva një rresht (në të lexuar a në të shkruar).

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →