FJALË

Fjalor Shqip

SHKAPËRDAHEM vetv.

  • 1. vet. Shpërndahem andej-këtej. Dhentë u shkapërdanë. Iu shkapërdanë mendimet.
  • 2. Pës. e SHKAPËRDAJ.
Shtëpia e Librit - Librari Online

Shtepia e Librit është libraria më e madhe online e librit shqip, themeluar në vitin 2007, ku mund të gjeni dhe blini mbi 6 mijë tituj librash.

Vizito faqen →