FJALË

Fjalor Shqip

SHKAPËRDAJ kal.

  • Shpërndaj andej-këtej. Shkapërdaj kashtën.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →