FJALË

Fjalor Shqip

SHKAPËRDERDH kal.

  • 1. Derdh diçka duke e përhapur andej-këtej, shpërndaj, përhap pa rregull. E shkapërderdhi farën nëpër oborr.
  • 2. Prish të hollat andej-këtej në punë të kota; e bëj gjënë e mallin rrush e kumbulla. I shkapërderdh paratë. E shkapërderdhi mallin (pasurinë).
  • 3. fig. Përndaj, nuk e mbaj të përqendruar diçka; kund. përqendroj, bashkoj. I shkapërderdhin forcat.
Shtëpia e Librit - Librari Online

Shtepia e Librit është libraria më e madhe online e librit shqip, themeluar në vitin 2007, ku mund të gjeni dhe blini mbi 6 mijë tituj librash.

Vizito faqen →