FJALË

Fjalor Shqip

SHKAPËRDERDHJE f.

  • Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve SHKAPËRDERDH, SHKAPËRDERDHEM. Shkapërderdhja e forcave.
Shtëpia e Librit - Librari Online

Shtepia e Librit është libraria më e madhe online e librit shqip, themeluar në vitin 2007, ku mund të gjeni dhe blini mbi 6 mijë tituj librash.

Vizito faqen →