FJALË

Fjalor Shqip

U përcollët këtu prej fjalës: shkaperdhi.

SHKAPËRDHI m.

  1. Fëmijë i prapë që s'lë dy gurë bashkë, që kacavaret nëpër drurë e nëpër mure; fëmijë i shpërdhitë.
Shtëpia e Librit - Librari Online

Shtepia e Librit është libraria më e madhe online e librit shqip, themeluar në vitin 2007, ku mund të gjeni dhe blini mbi 6 mijë tituj librash.

Vizito faqen →