FJALË

Fjalor Shqip

SHKAPËRTHEJ kal.

  • Zbërthej diçka që është e kapërthyer; shkatërroj, shpërthej. Shkapërthej një arkë. Shkapërthej derën. Kapërthej e shkapërthej duart.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →