FJALË

Fjalor Shqip

SHKAPET kal.

  • Përplas. Shkapet derën (këmbët). E shkapeti për tokë (pas murit).
  • Shkapet mendtë jap e marr me veten, vras mendjen.
Shtëpia e Librit - Librari Online

Shtepia e Librit është libraria më e madhe online e librit shqip, themeluar në vitin 2007, ku mund të gjeni dhe blini mbi 6 mijë tituj librash.

Vizito faqen →