FJALË

Fjalor Shqip

SHKAPETEM vetv. pës.

  • Përplasem.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →